اورامان نیوز:جلال صفری روز دوشنبه و در کارگروه توسعه گردشگری اظهار داشت: این تعداد آثار 40 تپه تاریخی که مربوط به دوران پیش از تاریخ است را شامل می شود و بهترین منبع برای فعالیت های تحقیقاتی و اکتشافی است.
وی افزود: وجود آثار طبیعی همچون سراب روانسر، سراب جابری، غار قوری قلعه، جنگل های شبانکاره، غار کاوات و ارتفاعات شاهو که به ثبت ملی رسیده اند شهرستان روانسر را به قطب گردشگری استان تبدیل کرده و در این میان غار قوری قلعه سهم بسزایی را در جذب گردشگر در سطح استان دارد.
صفری اظهار کرد: فرمانداری روانسر از هرگونه سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنعت گردشگری و توریسم در این شهرستان حمایت می کند.
وی با اشاره به استعداد ذاتی روانسر در صنعت گردشگری افزود: به ظرفیت گردشگری این شهرستان باید توجه و در برنامه ریزی ها براساس مستندات عمل شود.
فرماندار روانسر گفت: تنوع اقلیم، وجود منابع طبیعی بکر، موقعیت جغرافیایی و وجود رودها و سراب ها از جمله ظرفیت ها و مولفه های مهم در رونق گردشگری در این شهرستان است.
تشکیل شورای گردشگری، ایجاد دریاچه دوم سراب جابری، هدایت فاضلاب پایین دست سراب روانسر به تصفیه خانه، احیا و بازسازی مراتع جنگلی بخش شاهو، تعیین تکلیف گوردخمه بدون متولی و در حال تخریب روانسر، تملک منازل مسکونی محدوده سراب روانسر و شناسایی روستاهای هدف گردشگری شهرستان از جمله قوری قلعه و بزوره از مهمترین مصوبات این نشست بود که در صورت تخصیص اعتبار و با اولویت بندی وارد مرحله اجرایی خواهد شد.