اورامان نیوز:استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس 9 هزار و 800 شهید، 2 هزار آزاده و 17 هزار جانباز تقدیم انقلاب کرده و از نظر تعداد زنان شهیده دومین استان کشور است.
دومین شهر مقاوم کشور یعنی گیلانغرب در استان کرمانشاه واقع است؛ بعثی ها سه بار تا دروازه های گیلانغرب جلو آمدند اما در برابر پایداری مردم این شهر شکست خوردند.
29 عملیات دفاع مقدس در کرمانشاه صورت گرفته و دلاوری پاوه به عنوان آغاز و حماسه مرصاد به عنوان آخرین برگ پرونده جنگ تحمیلی و صحنه پایانی زورآزمایی سخت استکبار با ایران اسلامی، به نام این استان ثبت شده است.
در دوران جنگ تحمیلی فقط شهر کرمانشاه هزار و 126 بار توسط جنگنده ها و موشک های بعثی بمباران شده است.
با این همه افتخار اما بسیاری از نمادهای جنگ در استان در معرض فراموشی هستند و کمبود راویان دفاع مقدس و فقدان اسباب پذیرایی از میهمانان راهیان نور بسیاری را نگران آینده میراث و یاد شهدا کرده است.
به مناسبت هفته دفاع مقدس این موضوع را با 2 تن از یادگاران و فرماندهان جنگ استان کرمانشاه به بحث گذاشتیم.
جلال منکرسی معاون امنیتی سابق استانداری کرمانشاه و حسن موحد رئیس سازمان بسیج رسانه استان میهمان میزگرد خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) بودند تا در کنار بررسی موضوع مورد اشاره، درباره شکافی که ظاهرا بین نسل جوان و ارزش ها و فرهنگ دفاع مقدس ایجاد شده، سخن بگویند.
بسیاری معتقدند که راه حل بیشتر گرفتای های امروز که بر گلوی آرامش جامعه پای فشرده، باید در میان همان فرهنگ ارزشی دفاع مقدس جست که برگرفته از اسلام اصیل است.
↧
ضرورت زنده نگه داشتن نمادهای جنگ در کربلای غرب ایران
↧