نشست کارکنان فرمانداری وبخشداران با فرماندار جوانرود
پیام فرماندار ثلاث باباجانی به مناسبت عید سعید قربان
مرگ دو کودک بر اثر سیل در شهرستان ثلاث باباجانی
نقش بانوان در رشد و توسعه جامعه مهم و اثرگذار است
چرایی اهمیت دهمین دوره انتخابات مجلس
اورامان نیوز: انتخابات مجلس شورای اسلامی همواره از حساسیت های ویژه ای برخوردار بوده است. در میان نهادها و ارکانی که به واسطه رأی مستقیم ملت هویت می یابند، این مجلس بود که از سوی معمار کبیر انقلاب اسلامی "خانه ملت"لقب گرفت. از این رو انتخابات مجلس شورای اسلامی که به عنوان بزرگترین نماد مردم سالاری دینی در قوانین جمهوری اسلامی ایران شناخته شده، همواره مورد تأکید بزرگان نظام بوده است.
پس از برگزاری باشکوه انتخابات ریاست جمهوری سال 92 و جهت گیری مشخص ملت در انتخاب دولت تدبیر و امید و تفویض اختیارات به دکتر حسن روحانی، بار دیگر مردم به صحنه خواهند آمد تا افرادی را روانه ی مجلس کنند که معتقد و دلسوز نظام بوده و در راستای خواسته های ملت گام بردارند، چراکه به فرموده رهبر معظم انقلاب، نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید خواسته های حقیقی مردم را بر مسائل جناحی مقدم بدانند، جمله ای که اگر امروز مورد توجه قرار گیرد، بسیاری از مشکلات و اختلافات را حل خواهد کرد.
تقابل بی مورد نمایندگان مجلس با دولت به معنای تقابل با خواسته های ملت است. البته طبیعی است، نمایندگانی که در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 در زمره حامیان پروپا قرص رقبای دکتر روحانی بوده اند و در حال حاضر هم کم و بیش هستند، به دلیل فقدان یک نگرش فراگروهی و فراجناحی، علاقه ای به تغییر وضعیت گذشته و موفقیت دولت تدبیر و امید در عرصه های مختلف نداشته و در واقع در تقابل با دولت عمل کنند. سوال های فراوان از وزرا، کارت زرد های متوالی و تهدید به استیضاح وزیران، همگی از نمودهای بارز تقابل این طیف از نمایندگان با دولت منتخب مردم هستند.
لذا آنچه که سبب شده انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی از اهمیت و حساسیت های ویژه ای نسبت به ادوار گذشته برخوردار باشد، عبارتند از:
1- با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید نیاز به مجلسی که همسو و همراه با دولت جدید بوده و در راستای تحقق اهداف و تعهدات دولت گام بردارد، بیش از پیش احساس شده و لذا مردم مجلسی را انتخاب خواهند کرد که یکی از ویژگی های اصلی آن همراهی با دولت باشد.
2- حضور احزاب و گروه های سیاسی در این دوره از انتخابات مجلس فعال تر و پرشکوه تر از گذشته خواهد بود، چراکه از یک طرف اصلاح طلبان که خود را پیروز انتخابات ریاست جمهوری میدانند، در تکاپو برای کسب کرسی های مجلس و تداوم پیروزی خود هستند و از طرف دیگر اصولگرایان که در حال حاضر بهارستان به نام آنها خورده است، نمی خواهند قدرت را از دست داده و تجربه شکست در انتخابات ریاست جمهوری را تکرار کنند. اعتدالگرایان و حامیان دولت نیز به عنوان جریان فکری جدید، از طرف دیگر خود را برای حضور در انتخابات آماده می کنند. با این اوصاف پیش بینی می شود که شور و شوق انتخاباتی در این دوره نمود بیشتری پیدا کند.
3- رویکرد صلح و آشتی در سیاست خارجی دولت حسن روحانی سبب بهبود روابط ایران با دیگر کشورهای جهان شده است و لذا در این دوره از انتخابات، توجه جامعه جهانی بر انتخابات ایران بیشتر بوده و قطعاً مردم می توانند با حضور گسترده در پای صندوق های رأی، بار دیگر حمایت خود را از دولت و سیاست های آن اعلام کرده و به رخ جامعه جهانی بکشند.
4- همزمانی دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز از دیگر ویژگی های مهم این دوره از انتخابات می باشد، که بر اهمیت آن افزوده است.
حال با عنایت به حساسیت های ویژه این دوره از انتخابات مجلس و شرایط مساعد حاصل از روی کار آمدن دولت جدید، انتظار می رود، ملت فهیم ایران اسلامی با تدبیر خود بار دیگر ضمن حضور گسترده در انتخابات، نمایندگانی را راهی بهارستان کنند که در راستای تحقق خواسته هایشان گام بردارند.
نویسنده: علی جلیلیان
به نق از پایگاه خبری تحلیلی اسلام اباد غربفرماندار جوانرود: ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری نیاز به عزم همگانی دارد
گزینه سابق فرمانداری روانسر :به معاون سیاسی گفتم حاضر نیستم برای پست فرمانداری با مخالفین رایزنی کنم
با گرفتن مدرک دیپلم و شرکت در کنکور ابتدا کاردانی آموزش زبان انگلیسی را به اتمام رسانید. بلافاصله با شرکت مجدد در کنکور در مقطع کارشناسی زبان انگلیسی دانشگاه کردستان ادامه تحصیل داد. با علاقه زیادی که به رشته زبان انگلیسی پیدا کرده بود بدون هیچ وقفه ای در مقطع کارشناسی ارشد رشته زبان انگلیسی دانشگاه تربیت معلم تهران با رتبه 35 پذیرفته شد. با توجه به اینکه دبیر آموزش و پرورش بود همزمان با تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در مناطق 10 و 12 تهران نیز به تدریس مشغول بود.
با اتمام دوره کارشناسی ارشد به عضویت هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه درآمدو پس از مدتی مسئولیت راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی روانسر به ایشان واگذار گردید که در کمتر از 3 ماه با همکاری نماینده محترم وقت سیدفتح اله حسینی و سفارشات ماموستا قادری امام جمعه بزرگوار پاوه به مسئولین و همکاری ایشان دانشگاه راه اندازی گردید. در کمتر از یک سال با مشقت فراوان و پیگیری زیاد زمین دانشگاه را تملک و به آموزشی تغییر کاربری داد و البته 18 رشته کاردانی و کارشناسی را نیز در وزارت علوم با تلاش بسیار به تصویب رسانید. در سال 1387 در مقطع دکتری دانشگاه اصفهان پذیرفته شدو در سال سوم دوره دکتری جهت تکمیل رساله دکتری و برای گذراندن فرصت تحقیقاتی به دانشگاه تورنتوی کانادا رفت و پس از بازگشت از رساله دکتری دفاع نموده، عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی دانشگاه کردستان شدکه همینک مشغول خدمت در این دانشگاه می باشد و از این کار خودش بسیار لذت می برد.وهمچنین اخیرا ازسوی مدیران ارشد دولت تدبیروامیدبعنوان گزینه تصدی فرمانداری شهرستان روانسرمعرفی شدکه به دلیل مخالفت نماینده اورامانات در مجلس این گزینه حذف شد .
نشریه نوای وقت گفتگوی کوتاهی راباایشان داشته است که درپی خواهدآمد:
درابتدااگرسخنی داریدبفرمایید:
باسلام ودرودبه روح پرفتوح بنیانگزارجمهوری اسلامی ایران وآرزوی طول عمرپربرکت برای رهبرفرزانه انقلاب وآرزوی توفیقات روزافزون برای دولت یازدهم وعرض سلام و احترام دارم حضور شما و مخاطبان نشریه شما و آرزوی توفیق برای همه افرادی که به نوعی خدمتگزار مردم هستند.وازاینکه چندمین بار است در نشریه نوای وقت وپایگاه خبری تحلیلی آوای اورامانات که بامدیریت جنابعالی فعالیت دارندمطلبی از من درج میشود سپاس و قدردانی دارم.
-ارزیابی جنابعالی درخصوص اوضاع سیاسی ،اقتصادی واجتماعی حوزه اورامانات چیست؟
اوضاع منطقه اورامانات در حوزه های یادشده بستگی به 4 شهرستان مختلف آن دارد که اگر بخواهم جداگانه در مورد هرکدام صحبت کنم باید 12 مورد را بررسی نمایم. چون من معتقدم اوضاع سیاسی ،اقتصادی واجتماعی در پاوه ، جوانرود، روانسر و ثلاث با هم فرق دارند. هر کدام از چهار شهرستان فوق ممکن است در یک یا دو حوزه مختلف قوی تر یا ضعیف تر از بقیه باشند. اما اگر کلی بخواهم صحبت کنم معتقدم اورامانات در حوزه های یاد شده از تعدادی از شهرستان های استان وضعیت بهتری دارد و با توجه به رشد علمی ای که در منطقه شاهد بوده ایم آگاهی سیاسی و اجتماعی مردم رو به رشد و البته بسته به هر شهر متفاوت است به گونه ای که افراد تحصیلکرده در مناسبت های سیاسی و اجتماعی مختلف سعی در هدایت امور به سمت عقلانیت و نتیجه بهتر می باشند هر چند ممکن است به نتیجه دلخواه آنها نینجامیده باشد. اما نکته مهم احساس مسئولیتی است که این افراد پیدا کرده اند و دیر یا زود نتیجه مطلوب ان شاء الله بدست خواهد آمد.
اما در خصوص اوضاع اقتصادی باید گفت مشکلات اقتصادی و بخصوص بیکاری مختص منطقه اورامانات نیست هر چند ممکن است در اورامانات کمی محسوس تر باشد. با این وجود می توان گفت که از نظر اقتصادی 4 شهرستان را می توان به ترتیب وضعیت بهتر درجه بندی نمود که چون من کلیه اطلاعات را جهت ذکر ترتیب ندارم از رتبه بندی خودداری میکنم.
اما در سوال شما جای حوزه مدیریت خالی بود. من این حوزه را اگر مهم تراز آن حوزه ها ندانم قطعا کم اهمیت تر از آن ها نمی دانم. اگر حوزه مدیریت ما اصلاح شود و مدیران ما دارای دانش مدیریت و تحصیلکرده در دانشگاه های معتبر باشند و در دوران تحصیل بصورت تمام وقت در دانشگاه ها بوده، از فضای سراسر علمی دانشگاه ها استفاده کرده باشند و در اثنای آن و در مقاطع مختلف تحصیلی با افراد توانمند دیگر از اقصا نقاط کشور آشنا شده، از نظرات و هم صحبتی با آن ها بهره برده باشند ، می توانند با حضور خود و برنامه ریزی حساب شده امور مردم را به بهترین وجه اداره و هدایت نمایند و در آن صورت رضایتمندی مردم را که سرمایه نظام هستند فراهم نمایند.
آنچه مسلم است اینست که مردم به خوبی تشخیص توانمندی افراد را می دهند و یک مدیر خوب نه تنها رضایت کارمندان خود بلکه رضایت مردم را نیز با خود به همراه دارد. تاکید من بر افراد تحصیلکرده در دانشگاه های معتبر به دلیل سال ها تمرین مدیریت امور خود و دیگران در دانشگاه ها، خوابگاه های دانشجویی، کتابخانه ها و حتی سالن های غذاخوری است که هرکدام به نوعی در آموزش همکاری و خدمت و تعامل با دیگران برای آینده انسان موثر هستند و ما می بینیم که بسیاری از این افراد با اینکه رشته مدیریت نخوانده اند توانایی اداره امور مردم را به خوبی پیدا خواهند کرد. البته ذکر یک نکته اینجا ضروری است و آن کم بودن تجربه مدیریتی این افراد است که می توان این نقیصه را با ایجاد فرصت های مدیریتی در حد مشاور و معاون در ابتدا برای آنها فراهم نمود.
-اکنون که باشما صحبت می کنم حدود یکسال به زمان ثبت نام مجلس دهم باقی مانده است.جنابعالی عملکرد نمایندگان استان کرمانشاه راچگونه ارزیابی می کنید؟
من در خصوص نمایندگان استان کرمانشاه در باقی حوزه های غیر از اورامانات با توجه به اینکه از نزدیک در جریان فعا لیت های آنها نیستم نمی توانم اظهار نظری داشته باشم اما معتقدم اگر مجمعی بنام نمایندگان استان کرمانشاه وجود دارد می توانند با همفکری و همکاری و کنار گذاشتن نظرات و تمایلات شخصی و تعامل بیشتر بخاطر خدمت به مردم نتیجه ای بسیار قویتر از اینکه الان شاهد هستیم داشته باشند که این برای خود آنها امکان انتخاب مجدد و محبوبیت بیشتر و برای مردم منفعت بیشتری خواهد داشت.
-بخش کثیری ازمردم اعتقاددارند که نمایندگان منتخب دروهله اول وبرخلاف قانون ووظایف واختیارات خود به جابجایی وعزل ونصب ها توجه می کنندتاارائه خدمات وطرح های اشتغال زایی به مردم ومجلس.چه توضیحی دراین خصوص دارید؟
من معتقدم چون نمایندگان مجلس با رای مستقیم مردم و با شناخت از هر نوع که اسم آنرا بگذاریم انتخاب میشوند می توانند در خصوص عزل و نصب ها نظر بدهند چون همانطور که دربالا به آن اشاره نمودم قلب تغییرات در داشتن مدیران کارامد است و نمایندگان نیز باید با مشاوره گرفتن از مردم مدیران توانمند را پیدا کرده، آنها را به مسئولین معرفی نمایند تا نتیجه بهتری حاصل شود و این به معنای خلاف قانون و خارج از اختیارات نیست چون آنها فقط معرفی می کنند و حکم را که آن ها صادر نمی کنند. پس اگر افراد پیشنهادی قوی و دارای دانش روز باشند مسئولین امر نیز بعید می دانم مخالفتی در این خصوص داشته باشند. اگر این مسئله خلاف قانون باشد باید گفت که ارائه خدمات و ایجاد طرح های اشتغالزایی نیز خارج از وظیفه آنهاست و نمی توان از آن ها انتظار داشت. در آن صورت پس کار نمایندگان چیست. امام (ره) فرمودند مجلس در راس امور است پس نمایندگان می توانند با درایت و تعامل با مسئولین هم در عزل و نصب ها موثر باشند و هم با داشتن مسئولینی کاردان زمینه پیشنهادات قویتری را از سوی آن ها فراهم نمایند که خود ممکن است در اشتغال زایی هم موثر باشد.
-گزارشات ونظرسنجی ها درمیان مردم اورامانات ازعدم توانایی نمایندگان پاوه واورامانات (ادوارگذشته تاحال)درحل مشکلات بیکاری بخصوص میان قشرتحصیلکرده حکایت دارد.جنابعالی موانع ودلایل این ناتوانایی رادرچه می دانید؟
به نظر من هر کدام از نمایندگان ادوار حوزه اورامانات را باید در ظرف زمانی خاص خود ارزیابی نمود. هر کدام از آن ها در حوزه هایی قوی عمل کرده اند و در حوزه هایی نیز ممکن است ضعیف عمل کرده باشند. اولویت های منطقه اورامانات در زمان های مختلف متفاوت بوده اند و هر کدام از نمایندگان محترم ادوار با شعار و برنامه خاصی در آن زمان به مجلس رفته اند. باید بخوبی بررسی کرد که آیا توانسته اند شعار ها و برنامه هایی را که مطرح نموده اند محقق نمایند. من یک دانشگاهی هستم و بر اساس صرف شنیده ها هر خبری را نمی توانم تایید یا رد نمایم مگر اینکه منبع موثق آن برایم مشخص باشد. تا آنجایی که من خبر دارم در اورامانات ما یک منبع نظر سنجی خاص که داده های آماری در آنجا گردآوری و تحلیل شوند نداریم تا ادعا کنیم گزارشات و نظر سنجی ها آنرا تایید می نمایند. این به هیچ وجه به معنی دفاع از نمایندگان از طرف من نیست و خود من در بسیاری از موارد به تعدادی از نمایندگان انتقاد داشته ام. اما علم به من آموخته است که نباید به صرف شنیدن مواردی آنرا تایید یا رد کرد. وانگهی مسئله بیکاری چیزی نیست که یک نماینده بتواند آنرا چاره جویی نماید بلکه امری ملی است که مستلزم برنامه ریزی های فراوان و بلند مدت است.
با وجود تمام این توجیهات، به نظر من به عنوان یکی از چند ها راه حل ممکن، یک نمایده با داشتن مشاوران قوی می تواند با پیگیری و اصرار و دعوت از سرمایه گذاران بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در منطقه و البته با نفوذ خود و حذف موانع پیش روی سرمایه گذاران تا حدی به این زخم کهنه التیام ببخشد.
-به نظرشما دولت تدبیروامیددرانتصاب فرمانداران شهرستانهای اورامانات مثبت عمل کرده است؟چه توضیحی دارید؟
دراورامانات ودر چندین سال گذشته ما همزمان 3 فرماندار بومی به معنی اهالی اورامانات نداشته ایم و تا جایی که من اطلاع دارم دولت تدبیر و امید مصمم به گذاشتن فرمانداران اهل محل در اورامانات بود ودعوت از خود من نیز برای فرمانداری روانسر در همین رلستا بود. من این تصمیم و عملی شدن 75 درصد آنرا بسیار دستاورد ارزشمندی برای منطقه می دانم و اگر انتقادی بر سر افراد نصب شده باشد این انتصاب ها مادام العمر که نیستند. انشاءالله که این افراد بخوبی عمل کنند و کارنامه موفقی از خود ارائه نمایند و اگر نتوانستند افراد اهل محل دیگری خواهند بود که این مهم را برآورده نمایند.
-به نظرجنابعالی جذب ونصب مدیران ناتوان بومی می تواندجایگزین خوبی برای مدیران خلاق وتوانمندغیربومی باشد؟
در هیچ جایی در دنیا فرد ناتوان جایگزین خوبی برای فرد توانمند نیست و ما نمی توانیم فقط به دلیل اهل محل بودن خودمان را از خدمات فردی غیر اهل محل محروم سازیم. اما من بطور کلی معتقدم در شهرستانهای اورامانات می توان افرادی توانمند را پیدا کرد که بتوانند بخوبی مدیریت کنند.
جنابعالی ازسوی دولت تدبیروامید بعنوان گزینه تصدی فرمانداری روانسرمعرفی شدیدکه این امرمحقق نشد.دراین خصوص چه توضیحاتی برای مردم ومخاطبان دارید؟
من در بیانیه خودم بصورت کامل همه نکات را توضیح دادم و نیازی به دوباره کاری نیست. اما دو نکته را متذکر میشوم چون تعدادی از دوستان از من گلایه کردند که چرا گزینه فرمانداری شدید در حالیکه می بایستی در جایگاه علمی خودت باقی می ماندید؟
نکنه اول: به شهادت خدای بزرگ تا زمانی که به من پیشنهاد نشد قدمی در این خصوص برنداشتم و پس از آن نیز تلاشی ننمودم کما اینکه تعدادی به من اصرار نمودند که با افرادی که می توانند نظر افراد مخالف را عوض کنند صحبت کنم و من به هیچوجه راضی نشدم و درکلیه مراخل مصاحبه به معاونت محترم سیاسی استاندار و بعدا به خود استاندار تاکید کردم که در این خصوص حاضر نیستم با احدالناسی صحبت کنم.
واما نکته دوم: من اعتقاد دارم که افراد تحصیلکرده باید به میدان بیایند و سکان مدیریت منطقه را در جاهایی که خالی است بدست بگیرند. مگر نه اینست که مردم بر مدیرانی که توانمند نیستند ایراد میگیرند؟ این ایراد گرفتن شکوه از نبود مدیر توانمند و حسرت برای داشتن آنهاست. پس مدیران توانمند و تحصیلکرده باید جای آنها را پر کنند. بخش مهمی از توانمندی در تحصیلکردگی قرار دارد و نباید افراد تحصیلکرده میدان برای افراد فرصت طلب که نه اصلاح طلب و نه اصولگرا و نه حتی اعتدالگرا هستند خالی نمایند . با این دلیل پس از پیشنهاد فرمانداری از سوی استانداری آنرا پذیرفتم هر چند بر برتری جایگاه دانشگاهی خود تاکید داشته ام. اما هنوز هم بر این باورم که یک فرماندار هیات علمی شانیت فرمانداری را هم بخوبی میداند و با مشاوره از دانشگاه و سایر ارگان های ذی صلاح می تواند یک شهرستان را بهتر اداره کند.
-درمحافل عمومی سخن ازحضور جنابعالی درانتخابات آتی مجلس شورای اسلامی درحوزه پاوه واورامانات است.این خبرراچگونه ارزیابی خواهیدکرد؟
من تا این لحظه هیچ برنامه ای در خصوص نامزدی برای انتخابات دوره دهم مجلس شورای اسلامی ندارم و فقط در صورتی به آن فکر میکنم که مردم خودشان از من بخواهند شرکت نمایم که در آنصورت تکلیف به معنی واقعی آن می شود و صد البته منظورم از مردم تعداد محدودی از دوستان خودم نیست. خوشبختانه با خدماتی که بدون چشم داشت به مردم ارائه نموده ام در هر 4 شهرستان و گاها در دورترین نقاط اورامانات افرادی موثر هستند که من را بخوبی می شناسند و می دانند توان کاری بنده تا چه حدی است. با این اوصاف هرگز خودم بر مردم تحمیل نکرده، نخواهم کرد و هیچ برنامه ای در این خصوص ندارم.
اقدام تحسين برانگيز نماينده اورامانات در حوزه شهرداريها
اورامان نیوز:به نقل از پایگاه تحلیلی خبری پاوه پرس؛ نشست شهرداران و شوراهای اسلامی شهرهای پاوه و اورامانات با معاونت محترم عمرانی وزیر کشور با هماهنگی دکتر نعمت اله منوچهری دوشنبه مورخ ۹۳/۸/۱۹ در دفتر معاونت عمرانی وزیر کشور برگزار گردید. در این نشست نماینده محترم پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی در مجلس شورای اسلامی در سخنانی افزود: اورامانات مشتمل بر ۱۰ شهر و ۴ شهرستان است که می توان آن را منطقه ای به وسعت یک استان تفسیر نمود، که دارای سه شهرستان مرزنشین می باشد.
دکتر نعمت اله منوچهری گفت: ما انتظار مساعدت خاصی نداریم بلکه انتظار داریم حق مردم اورامانات ضایع نشود. همانطوری که برای سایر شهرهای ایران زمین سهمی قائل هستیم برای اورامانات هم قائل باشیم.
ایشان در ادامه تصریح نمود: امروز ما به عنوان نمایندگان مردم اورامانات در اینجا حضور یافته ایم تا از حق مردم منطقه دفاع نماییم.
وی سیاست گذاری در خصوص بهره وری از مرزها را مطلوب و شایسته منطقه ندانست و افزود: اگر از منابع تبادلات مرزی ۵۰ درصد درآمد مرز صرف شهرداری های ما شود؛ تا برای مردم صبور و غیور منطقه هزینه گردد می تواند موثر واقع شود.
ایشان با قدردانی از فرماندار پاوه در ساماندهی مرز شوشمی تصریح نمود: خوشبختانه با تمهیدات معمول بیش از ۴ هزار خانوار در امر کوله بری ساماندهی شده اند، بطوریکه هر خانوار بین ۱۶۰ تا ۲۰۰ هزار تومان به حساب آنان واریز می گردد، که در این رابطه نیز ضمن گله مندی از وضعیت مرز شیخ صله و تیله کو توصیه های را در این رستا ارائه نمود.
دکتر منوچهری از دکتر خندان دل درخواست نمود که مردم اورامانات درخواست ماهی ندارند، بلکه تور ماهی گیری را مطالبه می نمایند. به همین جهت انتظار داریم ماشین آلات و امکانات مورد نیاز در جهت سرمایه گذاری و شکوفایی منطقه در اختیار شهرداری ها قرار گیرد.
وی در پایان خواستار شد کمک های تخصیصی در این نشست به نحوی نباشد که متعاقبا از سهم اعتبارات جاری سالیانه مناطق کسر گردد.
در ادامه شهرداران و بعضی از اعضای شورای اسلامی شهرهای اورامانات در بیاناتی تنگناها و مشکلات خاص حوزه استحفاظی خویش را تشریح نموده و خواستار مساعدت های لازم در این راستا شدند.
معاون عمرانی وزیر کشور نیز ضمن تقدیر از مردم عزیز و شریف اورامانات از دکتر منوچهری به سبب اینکه هم ملی فکر می کند و منطقه ای عمل می نماید تجلیل نمود.
دکتر خندان دل با نقد بر نگرش به شهرها افزود: مدل های نگرشی بنحوی بود که توجه مسئولین به شهرهای بزرگ متمرکز بوده و در درجه دوم اهمیتی برای شهرهای متوسط وبی توجهی نسبت به شهرهای مرزی قائل بودند.
وی شهرهای مرزی را حیثیتی توصیف نمود که زیر نظر نامحرم قرار دارد و لذا باید بیشتر از شهرهای مرکزی به آنها توجه نمود. به همین منظور در نظر است با اهتمام نمایندگان محترم بلاخص نمایندگان فراکسیون شهرهای مناطق مرزی درصدی برای توسعه شهرهای مورد نظر در نظر گرفته شود.
رئیس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کل کشور در ادامه گفت: برای شهرداری ها اعتباری جهت خرید ماشین آلات در نظر گرفته شده است، که مقرر است شهرداری های تابعه ۵۰ درصد سهم آورده داشته باشند. (برای شهرستان پاوه یک دستگاه ماشین ۱۰ تن جفت، یک دستگاه آتش نشانی و یک دستگاه ماشین حمل زباله که سهم آورده دولت ۲۷۰ میلیون تومان) و سهمیه قیر تخصیص یافته نیز (سهم آورده دولت ۲۰۰ میلیون تومان) می باشد.
ایشان در ادامه به جهت حمایت از شهرداری هایی که با مشکلات مالی مواجه هستند افزود: ما برای حمایت از شهرداری ها حاضر هستیم که قیر وماشین آلات به صورت رایگان در اختیارآنان قرار دهیم، که سهم آورده شهرداری ها را به صورت اقساطی حساب می نمائیم، زمانیکه مقرر است اعتباری به شهرداری ها تخصیص یابد آن زمان از مبلغ مورد نظر کسر گردد.
دکتر خندان دل در ادامه گفت: ما محدودیتی را برای شهرداری ها تعیین نمی کنیم بنحویکه اگر درخواست جابجایی وسایل نقلیه بنا به نیاز منطقه وجود دارد حاضر به تعویض وسیله نقلیه مورد نظر خواهیم بود.
در ادامه معاون عمرانی وزیر کشور گفت: برای هریک از شهرهای اورامانات ۱۰۰ میلیون تومان و شهرداری جوانرود ۳۰۰ میلیون اعتبار مازاد در نظر گرفته شده که این امر با اعتراض شدید نمایندگان پاوه مواجه گردید و توزیع اعتبارات را متناسب با مشکلات مناطق یادشده ندانستند، که با پادرمیانی نماینده محترم این مبلغ به ۲۰۰ میلیون برای شهرهای پاوه، روانسر و ثلاث باباجانی تبدیل گردید.
این امر مجدداً با مخالفت نمایندگان پاوه همراه گردید واصرار آنان به حجم مشکلات منطقه در نهایت مورد توجه واقع شد که در ادامه تخصیص اعتبارات به شهرهای اورامانات پس از رایزنی های معمول بدین شکل مصوب گردید: شهرهای جوانرود و پاوه ۳۰۰ میلیون، شهرهای روانسر و ثلاث باباجانی ۲۰۰ میلیون و مابقی شهرهای اورامانات هرکدام ۱۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد.
در پایان لازم می داند از محبت جناب آقای خندان دل و دکتر منوچهری در همراهی های معمول نهایت تقدیر و تشکر ویژه بعمل آید.
انتقاد امام جمعه پاوه از عملکرد دولت های مختلف بعد از جنگ در اورامانات
اورامان نیوز: ماموستا ملا قادر قادری امام جمعه پاوه گفت: منکر خدمات دولتهای مختلف نیستیم و معتقدیم کارهای خوبی هم انجام شده، اما با توجه به موقعیت خاص منطقه ما و خدمات و رشادتهایی که در این دیار در حفاظت از مرز انجام شده؛ توقع اینست که خدمات بیشتری ارائه شود.
به نقل از کرد پرس : ماموستا قادری با گذری بر تاریخچه دولتهای پس ازجنگ، از مرتفع نشدن بسیاری از مشکلات منطقه گلایه کرد و گفت: بعد از جنگ دولتهای مختلفی بر سر کار آمده اند اما کماکان مشکلات عمده شهرستان ما که عبارتند از آب آشامیدنی، بیمارستان، راه های ارتباطی و مسئله مرز شوشمی، لاینحل مانده اند.
ماموستا ملا قادر قادری در سخنانی در نماز جمعه این هفته شهرستان پاوه با اشاره به اوضاع کشورمان در قیاس با سایر کشورهای همجوار گفت: امنیت، عزت ملت و سیاست حکومت و دولت ما بخصوص در مذاکرات هسته ای قابل تحسین و تقدیر است و برای حفظ این عزت و اقتدار، ملت ایران باید دولت را همراهی کنند.
وی، سپس با بیان اینکه وظیفه علماء دین و خطبای جمعه، در کنار بصیرت دادن، تذکر و ارشاد مردم، دعوت به همراهی و تشویق مسئولان برای خدمت بیشتر است، گفت: امروز میخواهم ضمن گذری بر تاریخچه دولتهای پس از جنگ، نکاتی را از باب یادآوری و تذکر بیان نمایم.
امام جمعه پاوه به عنوان مقدمه، به مقاومت مردم اورامانات در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: شهرستان پاوه هشت سال در تیر رس دشمن بود و هنوز هم آثار تخریبی این جنگ در دیار ما مشهود است.
ماموستا قادری افزود: در جنگ تحمیلی، خانواده معظم شهداء در شهرهای مرکزی فقط فرزندان عزیزشان را از دست دادند؛ اما مردم ما در کنار از دست دادن عزیزانشان خانه ها و باغ هایشان را نیز از دست دادند.
آثار کار و خدمات به نسبت زحمات مردم، چندان مشهود نیست
وی افزود: توقع این بود در مقابل آنهمه رشادت و مقاومت، خدماتی ویژه را از سوی دولتمردان شاهد باشیم. اما واقعیت اینست که آثار کار و خدمات به نسبت زحمات مردم، چندان مشهود نیست.
خطیب جمعه پاوه آنگاه با گذری بر تاریخچه دولتهای پس از جنگ گفت: از سال 68 تا 76 جناب آقای هاشمی رفسنجانی دولت را عهده دار بود، در این دوران علی رغم اینکه شعار دولت سازندگی بود؛ توجه خاصی به منطقه ما نشد.
وی افزود : سال 76 جناب آقای خاتمی رئیس جمهور شد، دولتش دولت اصلاحات لقب گرفت و شعارشان زنده باد مخالف من بود، اما در لوای این شعار تمامی مخالفان دولت اصلاحات را حذف و عمر هشت ساله این دولت با همین سیاست به پایان رسید.
ماموستا قادری ادامه داد: سال 84 جناب آقای احمدی نژاد سکاندار دولت مهرورزی شد و شعار دولتش را خدمت بی منت عنوان کرد، در این دوره هم اگر چه زحمات زیادی کشیده شد اما نبود برنامه و کار کارشناسی موجب گردید خدمات این دولت هم مورد توجه قرار نگرفت.
وی از پرداخت یارانه ها بعنوان یکی از کارهای دولت دکتر احمدی نژاد یاد کرد و افزود: براساس همان سیاست دولت دکتر احمدی نژاد، ماهیانه 3500میلیارد تومان پول به حساب مردم ایران واریز می شود، اما هیچکس حاضر نیست از دولت آقای احمدی نژاد تشکر کند.
امام جمعه پاوه افزود : از سال 92 هم که دولت تدبیر و امید جناب آقای دکتر روحانی شروع به کار کرده است در حالیکه از انتخابات 20 ماه و از شروع به کار این دولت هم 15 ماه میگذرد، کماکان مشکلات عمده شهرستان ما که عبارتند از آب آشامیدنی، بیمارستان، راه های ارتباطی و مسئله مرز شوشمی، لاینحل مانده اند.
خطیب جمعه پاوه افزود: شکی نداریم که نیت مسئولان از جمله جناب آقای استاندار، آقای فرماندار و سایرین، خدمت است اما نمیدانیم با این وجود چرا شاهد تحولاتی نیستیم؟ آیا مشکل، نبود بودجه است و یا بودجه لازم را داریم اما زمینه کار فراهم نمی باشد. در هر حال باید پاسخگوی مردم باشیم.
وی افزود: منکر خدمات دولتهای مختلف نیستیم و معتقدیم کارهای خوبی هم انجام شده، اما با توجه به موقعیت خاص منطقه ما و خدمات و رشادتهایی که در این دیار در حفاظت از مرز انجام شده؛ توقع اینست که خدمات بیشتری ارائه شود.
ماموستا قادری با تأکید بر اینکه این مردم شایسته بهترین خدمات هستند گفت: بر همه کسانیکه در این مملکت صاحب امضاء هستیم لازم است تا بکوشیم مردم را برای حفظ نظام، حفظ و از نظام هم برای عزت مردم پاسداری نمائیم.
امام جمعه پاوه در بخش نخست خطبه های نماز، دو موضوع عقیدتی و اخلاقی را زیر عنوان «حیات معنوی و امیدواری به رحمت پروردگار» مورد بحث قرار داد.
ایجاد اشتغال برای 225 نفر در ثلاثباباجانی
به نقل از ایسنا : فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون زمینه اشتغال 225 نفر در این شهرستان فراهم شده است.کد مطلب : 23867
رستگار یوسفی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در این باره اظهارکرد: تعهد اشتغال شهرستان ثلاث باباجانی در سالجاری 330 نفر است که از این میزان تاکنون برای 225 نفر از اهالی این شهرستان شغل ایجاد شده است.
وی افزود: در حال حاضر 69 درصد از تعهد اشتغال شهرستان ثلاث باباجانی محقق شده است.
یوسفی خاطرنشان کرد: خوشبختانه بسترها و زمینه های لازم برای ایجاد اشتغال پایدار در این شهرستان فراهم است.
فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی اظهارکرد: یکی از زمینه هایی که در این شهرستان پتانسیل بسیار بالایی در حوزه اشتغال دارد، بخش کشاورزی است، به گونه ای که امسال برای اولین بار 15 هکتار از اراضی این شهرستان را به کشت گیاهان دارویی اختصاص داده ایم. همچنین برای اولین بار در این شهرستان زغفران کشت شده است.
یوسفی تصریح کرد: ایجاد مشاغل خانگی یکی دیگر از حوزه های قابل توجه ایجاد اشتغال در این شهرستان است که با کمک صندوق مهر امام رضا (ع) برای اعطای تسهیلات به مشاغل خانگی مشکل خاصی نداریم.
وی ادامه داد: شهرستان ثلاث باباجانی با داشتن دو بازارچه مرزی فعال توانسته برای حدود 150 تا 200 نفر ایجاد اشتغال کند.
فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی اظهارکرد: ایجاد اشتغال برای مردم یکی از اصلی ترین اولویت های کاری فرمانداری شهرستان ثلاث باباجانی است.
دو میلیارد ریال کالای قاچاق در ثلاث باباجانی کشف شد
به نقل از ایرنا : فرمانده انتظامی ثلاث باباجانی، از کشف دو میلیارد ریال کالای قاچاق در این شهرستان خبر داد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس روز سه شنبه به نقل از سرهنگ 'محمد رضا یاری'افزود: کالاهای کشف شده شامل 43 راس گوساله، 10هزار لیتر سوخت قاچاق، 1100 کیلوگرم چای، 273 جفت کفش تاناکورا و 9 عدد پالتو زنانه تاناکورا است.
وی اظهار کرد: قاچاقچیان به همراه شش دستگاه خودرو و شش دستگاه موتورسیکلت تحویل مراجع قضایی شدند.
پایگاه خبری پلیس در خبر دیگری به نقل از فرمانده انتظامی قصرشیرین از کشف 11 تن برنج قاچاق در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ حسین براری در این خصوص اعلام کرد: در بازرسی از یک دستگاه کامیون 10 تن و 800 کیلوگرم برنج فاقد هر گونه برگه مثبت گمرکی کشف شد.
وی، ارزش برنج کشف شده را 800 میلیون ریال برآورد کرد
انتخابات دهم مجلس درحوزه اورامانات/رقابت دوم شهاب نادری با دکترمنوچهری
اورامان نیوز:مهم ترین بحث مطرح درحوزه مسایل سیاسی کشوروبالطبع آن استان کرمانشاه ومنطقه اورامانات مسئله انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی دراین حوزه است.
انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی آذرماه آینده باثبت نام کاندیداها آغاز می شود وهرکدام از شخصیتهای واجدشرایط که تصمیم برای حضوردراین عرصه مهم گرفته اندبه سمت بزرگان ،طوایف،محافل عمومی و...نزدیک شده وفعالیتهای انتخاباتی خویش رامستقیم ویا چراغ خاموش آغازنموده اند.دراین راستا اسامی افراد برای حضوردراین عرصه وتحلیل آمارمبحثی است که می تواند هدف هرآمارگیری قرارگیرد.پایگاه خبری تحلیلی آوای اورامانات دراین راستا تحقیقات گسترده وموفق داشته و انتخابات آتی شاهدحضور کاندیداهای بیشتری نسبت به ادوار قبل خواهدبود،اگرچه عدم و یااحرازصلاحیت کاندیداها مهمترین نکته در رقابت های مجلس دهم است.
اما تحلیل ونظر پایگاه خبری تحلیلی آوای اورامانات تابه امروز براین است که انتخابات دهم مجلس شورای اسلامی برای باردوم نیز رقابت مابین شهاب نادری ودکنر نعمت اله منوجهری ویا رقابت یکی ازاین دوچهره نامی با چهره و فرد جدیدی چون محمدعلی رضایی ،دکترنظیف محمدی،علی احمدی،آرش لهونی ،احمد حیدری و...خواهدبود
به نقل از آوای اورامانات
به یاد دوستی که ناباورانه از قطار زندگی پیاده شد
اورامان نیوز:آدم هایی که نگاههایشان، واژه هایشان و مهربانی هایشان در چهارچوبه های تنگ زندگی های تکراری نمی گنجد.
چه تلخ است که بخواهی در سوگ دوستی بنویسی که تکه ای از پازل روحت با او باشد! چه تلخ است از کسی بنویسی که مرگش برایت به این زودی ها قابل باور نیست.
آشنایی ام با «علی رستمی» به اولین سالهای دانشجویی بر می گردد، در محیطی متفاوت و سرشار از خاطرات فراموش نشدنی در دانشگاه کردستان.
با قهرها و آشتی ها، سالهای هفتاد و یک شمسی به بعد که هر گاه به آن روزگار در عالم خیال سرک می کشم، آدم های زلال آن روزگار را برگ برگ می خوانم! و یادشان را مزمزه می کنم که:«یاد باد آن روزگاران یاد باد».
***
ساعت حوالی یک بامداد است، به تنظیم مطالب برای روزنامه مشغولم که ناگهان خبری از سوی یک دوست مشترک در یکی از شبکه های اجتماعی مرا از جا می کَنَد.
لحظاتی نفسم بند می آید و در نهایت با یکی دو دور قدم زدن کم کم به حال اولم باز می گردم، اولین کارم تماس با همان دوست مشترک است، متأسفم که خبر را تأیید می کند و می گوید:«در استخر زرین کرمانشاه دچار دردی از ناحیه ی قفسه ی سینه می شود و... علی در بیمارستان امام علی (ع) جان به جان آفرین تسلیم می کند.
***
بارها دیده و شنیده بودم از مردمی که ایام مدیریتش را تجربه کرده بودند که : براستی مدیری لایق است و از همه مهم تر حس انسان دوستی او زبانزد شده بود.
مدیریت آموزش و پرورش، فرمانداری و در این اواخر مدیریت گروه های آموزشی استان کرمانشاه او را بیش از پیش پخته کرده بود.
در گروه های آموزشی مدتی همکارش بودم، همه ی آمارها و ارقام نشان از توفیق او در این حوزه داشت.
چندین بار در بخش های مختلف گروه های آموزشی در کشور رتبه ی اول کسب کرد و در نهایت با بی مهری مجموعه ی آموزش و پرورش استان کرمانشاه مواجه شد تا خط و خطوط سیاسی قابلیت ها و توانمندی های او را بپوشاند و مجموعه ی «گروه های آموزشی استان» با کج سلیقگیِ مدیر و معاونان اداره کل آموزش و پرورش از تجربیات این مدیر شایسته بی بهره شوند.
زمزمه می کنم کلام گرانسنگ معروف را که:«سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز» و یقین دارم که همگانی که با او بوده اند،همیشه به نیکویی از وی نام می برند و یادش را گرامی خواهند داشت.
به قلم: جلیل آهنگر نژاد
به نقل از قصر نیوز
طهماسبي بعنوان شهردار جوانرود معرفي شد
گفتني است وي قبلا شهردار روانسر بوده است .
مصلح قادری از برگزاری جشن بزرگ میلاد پیامبرخاتم(ص) در پاوه خبر داد.
اورامان نیوز:مصلح قادری، مسئول دفتر امام جمعه پاوه در گفتگویی با خبرنگارهزارماسوله ، با اشاره به اهمیت برگزاری جشنهای میلاد پیامبر خاتم(ص) در وحدت و همدلی هر چه بیشتر مسلمانان، گفت: .هرساله در ماه میلاد پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) در مسجد قبای پاوه جشن بزرگ میلاد توسط دفتر امام جمعه،کانون فرهنگی مسجد قبا و هیئت امنای این مسجد برگزار می شود.
وی افزود: استقبال بسیار خوب مردم متدین و عاشق رسول الله(ص) شهرستان پاوه ازجشن هایی که هر ساله در مسجد قبا برگزار میشود، موجب گردید که در مراسم میلاد سال گذشته، امام جمعه محترم پاوه وعده دادند این مراسم باشکوه سال آینده در مسجد جامع پاوه که وسعت بیشتر و فضای مناسبت تری دارد برگزار گردد.
قادری افزود:از اوایل آبان ماه امسال و به دستور امام جمعه محترم، ستاد برگزاری مراسم میلاد سال93 تشکیل و این ستاد با برگزاری جلساتی اقدام به تشکیل سه کمیته فرهنگی،خدماتی و مالی نمــوده و کمیته های تشکیل شده با برنامه ریزی خاصی درصدد هستند امسال برنامه های متفاوت تر از سالهای گذشته برگزار شود.
مصلح قادری گفت: با توجه به اوضاع کنونی جهان اسلام و نظر به لزوم وحدت حول محور شخصیت پیامبر بزرگوار اسلام(ص) در تلاش هستیم مراسمی با کیفیت و درخور شأن پیامبر اعظم(ص) برگزار نمائیم.
وی ضمن دعوت از صاحب نظران برای حمایت فکری از این مراسم افزود: از همه علماء گرانقدر، اندیشمندان، صاحبان فکر و طلاب محترم تقاضا داریم پیشنهادات و نظرات خود را جهت هر چه باشکوهتر برگزار کردن این مراسم از طریق ایمیل emam.paveh@hotmail.comبرای ما ارسال فرمایند.
مسئول دفتر امام جمعه پاوه در پایان در خصوص زمان دقیق برگزاری این جشن گفت: به امید خدا این مراسم معنوی و باشکوه روز یکشنبه 14 دی ماه 1393 مصادف با 12ربیع الاول1436 در مسجد جامع پاوه و با حضور علماء، روحانیون، مسئولان و مردم فهیم و مومن اورامانات برگزار خواهد شد و قطعاً میهمانان ویژه ای نیز از خارج شهرستان و استان خواهیم داشت.
12 کیلومتر کمربند حفاظتی در مراتع محدوده شهر جوانرود احداث شد
اورامان نیوز: رییس اداره منابع طبیعی جوانرود، از احداث 12 کیلومتر کمربند حفاظتی (خط تنسیق) در عرصه های مراتع محدوده شهر جوانرود خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان جوانرود ، بهزاد رستمی افزود: برای اجرای این طرح 120 میلیون ریال از محل طرح صیانت هزینه شده است. وی اظهار کرد: ایجاد کمربند حفاظتی به منظور تفکیک زمین های اراضی ملی و مستثنیات مردم انجام شده است. رستمی در ادامه افزایش حاکمیت دولتی بر منابع ملی و حمایت و حفاظت از عرصه ها و کاهش دعاوی و مشکلات حقوقی را از مزایای مهم این طرح عنوان کرد. وی، ایجاد کمربند حفاظتی برای اراضی ملی این شهرستان را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: اجرای این طرح از تخریب و تصرف اراضی ملی توسط افراد سودجو جلوگیری می کند. رییس اداره منابع طبیعی جوانرود گفت: اجرای این کمربند حفاظتی همچنین مرز بین اراضی ملی از اراضی کشاورزی، باغی و مسکونی را مشخص می کند. رستمی افزود: با اجرای این طرح 15 هکتار از اراضی ملی خلع ید و در اختیار دولت قرار می گیرد. وی یادآور شد: امسال نسبت به سال گذشته خلع ید 50 درصد و تخریب و تصرف منابع طبیعی 30 درصد کاهش داشته است.
شهرستان جوانرود بیش از 62 هزارهکتار اراضی ملی و منابع طبیعی دارد.
معاون فرماندار جوانرود : از تمام ظرفیت ها برای توسعه صنعت گردشگری شهرستان استفاده می کنیم
اورامان نیوز:معاون فرماندار جوانرود با اشاره به پتانسیل های بالای این شهرستان گفت: از تمام ظرفیت ها برای توسعه صنعت گردشگری استفاده می کنیم. به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان جوانرود کمال شهسواری در نشست ستاد خدمات سفر جوانرود افزود: رونق گردشگری موهبت های بسیاری برای این شهرستان دارد و در کنار رونق کسب و کار و افزایش درآمد همشهریان به کاهش بیکاری نیز کمک می کند. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه نیز گفت: منطقه اورامانات بخصوص جوانرود پتانسیل های ویژه ای برای توسعه گردشگری دارد که توجه به آنها می تواند زمینه ساز توسعه همه جانبه استان و منطقه در بخش های مختلف شود. علی فعله گری افزود : جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی برای توسعه زیرساخت های حوزه گردشگری می تواند از اصلی ترین برنامه هایی باشد که مسیر توسعه صنعت گردشگری منطقه را هموار می کند. وی با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه توانسته در تمامی حوزه ها موفقیت های بسیاری را به دست آورد، افزود: امسال در حوزه گردشگری رتبه کرمانشاه از لحاظ درآمدزایی از 14 به چهار کشوری ارتقا یافته است. وی در ادامه گفت: حوزه گردشگری استان کرمانشاه امسال 14میلیارد ریال درآمدزایی به خزانه داشته است که از این مبلغ تاکنون هفت میلیارد ریال آن به استان برگردانده شده است. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه یادآور شد: درآمدزایی حوزه گردشگری استان در مقایسه با سال گذشته که پنج میلیارد ریال بوده، از افزایش قابل توجهی برخوردار شده است. فعله گری با اشاره به اینکه صنعت گردشگری امروزه به عنوان یکی از منابع درآمد کشورها محسوب می شود، گفت: باید اقدامات اساسی و برنامه ریزی شده در جهت سرمایه گذاری، تقویت زیرساختهای گردشگری، آموزش، فرهنگ سازی، همکاری با بخش خصوصی برای رونق صنعت گردشگری برداشته شود. وی افزود: امسال 400 میلیون ریال برای آموزش و فرهنگ سازی در حوزه گردشگری اختصاص یافته است.
دکترمنوچهری:دولت تنها بااجرایی شدن مصوبات می تواند خشنودی مردم را فراهم سازد
اورامان نیوز::نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی گفت: بیان مشکلات حق طبیعی مردم است اما نباید مانع انعکاس خدمات نظام و دولتمردان شود.
نعمت الله منوچهری در جلسه کمیته برنامه ریزی پاوه با اشاره به فرا رسیدن دهه فجر افزود: باید در این ایام خدمات نظام و دولت که مهمترین آنها امنیت پایدار در همه نقاط کشور است برای مردم بیان شود تا نظام و دولت مظلوم واقع نشوند.
وی با قدردانی از خدمات نظام و دولتمردان گفت: مهمترین خدمت نظام و دولت در منطقه پاوه و اورامانات طرح تحول نظام سلامت و طرح سلامت الکترونیک است.
وی اظهار کرد: اورامانات از وجود مرزهای مشترک طولانی، مناطق بکر و اماکن گردشگری و راه های ارتباطی مناسب برخوردار است که از آن ها می توان با برنامه ریزی و نیازسنجی برای اشتغال جوانان استفاده کرد.
نماینده مردم اورامانات افزود: تصمیمات خوبی در این جلسه گرفته شد اما باید مردم اجرایی شدن آن ها را لمس کنند در غیراین صورت مصوبات به تنهایی نمی تواند موجب خشنودی مردم شود. منوچهری با اشاره به اینکه همه ما شاهد زحمات مسوولان برای اجرای طرح ها و پروژه ها به منظور خدمت رسانی هر چه بهتر و بیشتر به مردم هستیم اما تا زمانی که این طرح ها به نتیجه نرسیده، نمی توانند رضایت مردم را به دنبال داشته باشد.
نماینده مردم پاوه با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای تردد مسافر از مرز شوشمی این شهرستان، از عدم اجرای آن انتقاد کرد و گفت: با اجرایی شدن این طرح زمینه اشتغال تعداد زیادی از جوانان و مردم منطقه فراهم خواهد شد.
وی اظهار کرد: توسعه مبادلات در مرزهای منطقه شوشمی و شیخ صله می تواند موجب ارتقای اقتصاد منطقه و معیشت مردم شود.
منوچهری با اشاره به بازگشایی مرز تیله کوه که مشترک در بین شهرستان های جوانرود، ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب است، خواستار رعایت عدالت در استفاده از ظرفیت های این بازارچه برای این مردم این سه شهرستان شد.
وی گفت: برای ایجاد منطقه آزاد تجاری در اورامانات مکاتباتی با دفتر مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و وزرای ذیربط انجام داده ام که این موضوع در برنامه کاری تیم مدیریتی استان نیز باید قرار گیرد.
به نقل از آوای اورامانات
دهه ی فجر پاوه همراه با جشن و سیاچمانه
اورامان نیوز به نقل از پاوه پرس؛شورا و شهرداری پاوه در ادامه فعالیت های فرهنگی خود و در آستانه جشن های ملی کشور همزمان با ورود امام راحل به ایران اسلامی اقدام به برگزاری جشن و شادی با حضور هنرمندان هورامان در پاوه می نماید.
به همین منظور مقرر است تعداد زیادی از خوانندگان محلی از شهرهای مختلف اورامانات و مریوان در میدان مولوی پاوه جمع شوند تا با سرودن آواز و ترانه های محلی، روزی شاد و خاطره انگیز را برای مردم خوب دیارمان رقم زنند.
اجرای نوازندگان خانه موسیقی پاوه نیز با ترنم آهنگ و نواها و اجرای موسیقی سنتی به زیبایی بیشتر مراسم می انجامند. گروه هه لپه رکی نیز در گوشه ای دیگر از میدان، فستیوالی از فرهنگ غنی کوردی را با هنرنمایی خویش به نمایش می گذارند.
به همین مناسبت از عموم شهروندان درخواست می نمائیم همچنان که با متانت و شعور وافر اجتماعی که در برنامه های متعدد پیشین به مسند ظهور گذاشته اید، این بار نیز با حضور مسئولانه خویش مشوقی برای هنرمندان دیارمان باشید.
وعده ما: پاوه، میدان مولوی
زمان:رأس ساعت ۹:۳۰ صبح، یکشنبه مورخ ۹۳/۱۱/۱۲
شورای اسلامی شهر وشهرداری پاوه
برنامه های طرح نظام سلامت به طور کامل در جوانرود اجرا شده است
اورامان نیوز: رییس شبکه بهداشت و درمان جوانرود، از اجرای کامل برنامه های طرح تحول نظام سلامت در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان جوانرود ، دکتر ژیلا منوچهری سه شنبه شب در ضیافت شام ، پزشکان، داروسازان و دندانپزشکان جوانرود افزود: این شهرستان با 74 هزار نفر جمعیت دارای شش مرکز بهداشتی درمانی، پایگاه فوریت های پزشکی، اورژانس و بیمارستان با 74 تخت فعال است که به سایر شهرستان های منطقه اورامانات نیز خدمات ارائه می دهد.
وی اظهار کرد: در این شهرستان در مجموع 18 پزشک عمومی، 18 پزشک متخصص، شش دانپزشک و شش داروساز مشغول خدمت هستند. رییس شبکه بهداشت و درمان جوانرود خاطرنشان کرد: در راستای برنامه پرونده الکترونیک سلامت اجرای این طرح در دو دهستان شروینه و زلان آغاز شده است.
منوچهری با اشاره به نیازهای جوانرود در بخش بهداشت و درمان گفت: استقرار یک دستگاه سی تی اسکن و حضور متخصص ارتوپدی از مهمترین مطالبات مردم است. وی با تشریح فعالیت های بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود افزود: امسال چهار هزار و700 بیمار بستری، یک هزار و330 مورد زایمان و سه هزارعمل جراحی در این بیمارستان انجام گرفته است. رییس شبکه بهداشت و درمان جوانرود در ادامه به اقدامات انجام گرفته در سالجاری اشاره کرد و گفت: در مجموع برای توسعه و بازسازی اورژانس، پست برق و تاسیسات بیمارستان حضرت رسول (ص) بیش از71 میلیون ریال هزینه شده است.منوچهری افزود: همچنین در دو ماه گذشته در مجموع برای اصلاح سیستم سرمایشی، سیستم دوربین مدار بسته، توسعه و نوسازی آزمایشگاه و نوسازی فوریت ها سه میلیارد و100 میلیون ریال هزینه شده است.